Nieuw voordelig jaarpakket voor paarden

Nu te verkrijgen in onze webshop een voordelig jaarpakket voor paarden. Het jaarpakket bevat 2 Wormcheckkits Paard voor mestonderzoek en een Wormcheckkit Paard + Equisal Lintworm voor zowel een mestonderzoek als een Equisal Lintworm test. U heeft alle onderzoeken voor het hele jaar meteen in huis.

De prijs voor het jaarpakket is vanaf €67!

Als de laatste behandeling met een middel tegen lintwormen (Equimax, Equest pramox etc) langer dan een jaar geleden heeft plaats gevonden of als u het afgelopen jaar nog niet met de Equisal lintworm test heeft laten testen dan adviseren wij om dit voorjaar het  mestonderzoek met de Equisal lintworm test te gebruiken en in de zomer en najaar kunt u dan alleen de mestonderzoeken uitvoeren.

Heeft u de afgelopen periode al een keer laten testen voor lintworm of behandeld tegen lintworm, dan is het advies om de Equisal lintworm test dit najaar te gebruiken. Aankomend voorjaar en deze zomer kunt u dan alleen een mestonderzoek laten uitvoeren.

De standaard (twee) jaarlijkse behandeling tegen lintworm is nu niet meer nodig! Eventueel alleen nog behandelen tegen horzellarven, maar alleen als er veel eitjes op de voorhand van uw paard te zien zijn geweest dit najaar.

Vaak ontwormen bij paarden; het baat meestal niet maar het schaadt vaak wel!

Bestel het Jaarpakket hier